DNS GolpeDigital.com

Colocar las siguientes DNS:

  • ns1.golpedigital.com
  • ns2.golpedigital.com
Дали Ви помогна овој одговор? 0 Корисниците го најдоа ова како корисно (0 Гласови)

Powered by WHMCompleteSolution